Hoe en wat bij Kinderopvang Buitenspelen tijdens Corona

20 maart 2020

De uitbraak van het Corona virus heeft de afgelopen week het hele land in zijn greep. Ook wij van Kinderopvang Buitenspelen zijn op zoek gegaan naar mogelijkheden om toch opvang te bieden aan ouders die het hard nodig hebben. We blijven voorlopig buiten spelen op verschillende plekken in Oldenzaal. We wassen onze handen volgens de richtlijnen van het RIVM en zorgen voor extra hygiƫne. In dit nieuwsberichtje voegen we een aantal links toe voor de ouders zodat ze extra informatie kunnen bekijken.

De gemeente heeft de regie over de noodopvang in handen en kijkt mee waar nodig om de opvang op scholen en de kinderopvang goed te laten verlopen. Voor nu is er gekozen om de kinderen op de eigen locaties op te vangen. De kinderen van Buitenspelen kunnen dus gewoon bij ons terecht.

De betaling van de opvang gaat gewoon door, mochten jullie hier meer informatie over willen volg dan de onderste link met daarin een uitgebreide uitleg over het belang hiervan.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cruciale-beroepsgroepen

https://www.oldenzaal.nl/nieuws/noodopvang-voor-kinderen

https://www.boink.info/artikelen/nieuws/openbaar/2020/brief-voor-ouders-zorgen-omtrent-kosten-kinderopvang-coronacrisis

Heb je een vraag?

Zijn er misschien onduidelijkheden waar je meer informatie over wilt hebben? Bekijk de veelgestelde vragen of stel je vraag online!

Stel je vraag

Laat jouw kind spelen, ontdekken, leren en doen

Kom gerust eens sfeer proeven of meld jouw kind direct aan!

Contact opnemen